Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Byta värdfamiljer

Idag sa vi tack och hej till våra första värdefamiljer. De har varit både roligt och spännande att få ta del av den japanska kulturen från insidan av ett japansk hem. Familjerna har varit väldigt snälla och generösa med allt från mat, utflykter till presenter (Erika fick till och med en present från familjens mammas jobbarkompis). Nu på eftermiddagen efter jobbet ska vi hoppa in i varsin taxi för att åka till de nya familjerna!

Erika och hennes första värdefamilj.
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: