Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Avsked nummer 2

Idag sa vi hejdå till värdfamiljerna nummer 2. Båda tycker att det har varit en riktig upplevelse att få ha tillbringat 2 veckor hos två japanska ”SvenssonSvensson” familjer. Mycket har varit anorlunda, till exempel att det inte finns någon centralvärme eller isolering i husen, vilket gör dem väldigt kalla. Vi har fått sett mycket av Japan och fått många fina minnen som vi kommer ta med oss hela livet. Vi vill därför tacka familjerna som tagit så bra hand om oss under vår vistelse hos dem. Nu ser vi dock fram emot att få bo på hotell igen och få sova i en riktig säng utan att behöva frysa om nätterna!

Elins andra värdfamilj.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: