Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Coronavirus

Japanerna använder sig av ett munskydd när de är sjuka för att minska smittrisken och av ren respekt mot andra, men just nu ser man en stor majoritet med munskydd just på grund av det pågående utbrottet av coronaviruset. Det är till och med slutsålt med munskydd i hela landet! I dagsläget behöver man inte vara alltför orolig. Men man rekommenderar starkt i Japan att bära mask och att tvätta händerna ofta, trots att det inte ger ett effektiv skydd enligt vad vi har läst. Så till stor del av vår tid här använder vi munskydd när vi är ute bland större folkmassor.
Annons

2 reaktioner till “Coronavirus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: